Bijleskantoor StudieCo is dé oplossing voor bijles Chemie!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Bijleskantoor StudieCo: de perfecte oplossing voor bijles Chemie! Ons uitgebreid aantal personen met een diploma hoger onderwijs staan u, als ouder, student of leerling graag bij door het geven van privaat onderwijs Chemie aan huis of op locatie! De studiebegeleiders zijn beschikbaar in de ruime regio van Antwerpen en dit in elk onderwijsniveau zoals het basis onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs of volwassenenonderwijs.

Onze werking bij Bijleskantoor StudieCo bezorgt u een bijlesleerkracht Chemie binnen de week nadat wij de aanvraag hebben ontvangen voor bijles Chemie in Antwerpen! Als leerling, student of ouder kan u genieten van enkele voordelen zoals studiebegeleiding aan huis of op locatie, permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties en gekwalificeerde en ervaren leerkrachten.

Te allen tijde staan de medewerkers van Bijleskantoor StudieCo te uwer beschikking met het contactformulier op onze website, per mail op info@studieco.be of via het telefoonnummer 0498/103.310 voor vragen omtrent huiswerkbegeleiding Chemie. Graag staan zij u te woord over onze aanpak met een gedetailleerde uiteenzetting. Aarzel dus niet langer! Bijleskantoor StudieCo is de perfecte partner voor bijlessen Chemie.

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,5/5 gebaseerd op 32 beoordelingen.