Op zoek naar bijlessen Engels?

Als u op zoek bent naar bijles Engels bent u bij bijleskantoor StudieCo goed terecht gekomen! U een geschikte oplossing aanbieden met een ervaren en gekwalificeerde docent voor huiswerkbegeleiding Engels is voor ons dagelijkse kost! De locatie waar de bijlessen zullen doorgaan alsook de nodige inplanning van de bijlessen zijn in samenspraak met de geselecteerde studiebegeleider te bepalen. Onze begeleiders zijn beschikbaar voor begeleiding op het kotadres, bij de student/leerling aan huis of bij de bijlesleerkracht zelf!

Uw aanvraag voor bijles Engels binnen de lopende werkweek volledig afhandelen is waar Bijleskantoor StudieCo op doelt! Steeds doen wij beroep op gediplomeerde bijlesleerkrachten in de buurt van uw woonplaats.

Wat kan bijleskantoor StudieCo u bieden?

  • Gediplomeerde studiebegeleiders;
  • De bijlessen gaan door aan huis of op locatie;
  • Ook tijdens schoolvakanties of in het weekend is studiebegeleiding mogelijk.

Rechtstreeks contact met ons opnemen is mogelijk met het contactformulier op onze website, per mail op info@studieco.be of via het telefoonnummer 0498/103.310. Onze medewerkers staan klaar om u als ouder, student of leerling te voorzien van een gedetailleerde uiteenzetting van onze werking. Zij beantwoorden ook graag al uw extra vragen betreffende privéles Engels.

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,4/5 gebaseerd op 33 beoordelingen.