Op zoek naar bijlessen Wiskunde?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Als u op zoek bent naar studiebegeleiding Wiskunde bent u bij bijleskantoor StudieCo goed terecht gekomen! U een geschikte oplossing aanbieden met een ervaren en gekwalificeerde docent voor studiebegeleiding Wiskunde is voor ons dagelijkse kost! De locatie waar de bijlessen zullen doorgaan alsook de nodige inplanning van de bijlessen zijn in samenspraak met de geselecteerde bijlesleerkracht te bepalen. Onze begeleiders zijn beschikbaar voor begeleiding bij de student/leerling aan huis, op het kotadres als bij de bijlesleerkracht zelf!

Uw aanvraag voor bijlessen Wiskunde binnen de lopende werkweek volledig afhandelen is waar Bijleskantoor StudieCo op doelt! Steeds doen wij beroep op personen met een diploma hoger onderwijs in de buurt van uw woonplaats.

Bijles bij bijleskantoor StudieCo: wat zijn de voordelen?

  • Gediplomeerde studiebegeleiders;
  • De bijlessen gaan door aan huis of op locatie;
  • Ook tijdens schoolvakanties of in het weekend is studiebegeleiding mogelijk.

Rechtstreeks contact met ons opnemen is mogelijk met het contactformulier op deze website, via het telefoonnummer 0498/103.310 of per mail op info@studieco.be. Onze medewerkers staan klaar om u als leerling, student of ouder te voorzien van een gedetailleerde uiteenzetting van onze werking. Zij beantwoorden ook graag al uw extra vragen betreffende bijlessen Wiskunde.

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,1/5 gebaseerd op 32 beoordelingen.