Volwassenenonderwijs

U heeft er genoeg van om na uw job nog uren bezig te zijn met de leerstof van het volwassenenonderwijs? U verliest te veel tijd met het begrijpen en studeren van de leerstof? Bijleskantoor StudieCo beschikt over professionele bijlesleerkrachten of studiebegeleiders die ervoor kunnen zorgen dat u weer extra vrije tijd krijgt.

Bijleskantoor StudieCo is niet enkel gericht op het geven van bijles of studiebegeleiding aan leerlingen of studenten van het lager, middelbaar en hoger onderwijs, maar heeft ook professionele bijlesleerkrachten die bijlessen of studiebegeleiding geven aan personen die ervoor gekozen hebben om volwassenenonderwijs te volgen.

Of u nu avondschool doet of dagonderwijs voor volwassenen volgt, een bijlesleerkracht of studiebegeleider van bijleskantoor StudieCo komt samen met jou overeen waar en wanneer jij wenst dat de bijlessen doorgaan. Na een eerste kennismaking wordt ook samen met jou afgesproken wat de ideale frequentie van de bijlessen zal zijn, volledig aangepast aan jouw noden.

U kiest voor extra vrije tijd?! Aarzel dan zeker niet om bijleskantoor StudieCo rechtstreeks te contacteren door het formulier aan de rechterzijde in te vullen. Een medeweker van bijleskantoor StudieCo contacteert u met een transparante prijsofferte voor alle mogelijke vakken van het volwassenenonderwijs.